Skip to main content

Privacy- en Cookie beleid

De privacy van onze bezoekers op torrenttop100.com is zeer belangrijk voor ons. Wij realiseren ons ook dat de vertrouwelijkheid van persoonlijke gegevens voor jou belangrijk is. Hier beneden geven we aan wat voor soorten informatie wij verzamelen en waar we deze informatie voor gebruiken.

Persoonsgegevens die wij verwerken

torrenttop100.com verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
- E-mailadres
- IP-adres
- Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
- Locatiegegevens
- Gegevens over jouw activiteiten op onze website
- Lijst met contactgegevens van de klant via een app
- Internetbrowser en apparaat type

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

torrenttop100.com verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
- Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
- Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
- torrenttop100.com analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.
- torrenttop100.com verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Delen van persoonsgegevens met derden

torrenttop100.com verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. torrenttop100.com blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Informatie voor nieuwsbrief

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief vragen we je naam en e-mail adres. We gebruiken deze gegevens alleen om jou regelmatig onze nieuwsbrief te sturen. Jouw informatie geven we nooit af aan derden (tenzij we daar wettelijk toe verplicht zijn). Afmelden kan altijd via de link die je onderaan de nieuwsbrief vindt. Met die link kun je ook je gegevens inzien en wijzigen.

Cookies en web beacons

We gebruiken cookies om informatie op te slaan zoals je persoonlijke voorkeuren. Cookies zijn kleine tekstbestanden die door een internetpagina op een pc, tablet of mobiele telefoon worden geplaatst. Cookies worden gebruikt om torrenttop100.com beter te laten functioneren en het webbezoek te monitoren, zodat wij na kunnen gaan hoeveel mensen de website in een bepaalde periode hebben bezocht. Ook gebruiken wij deze gegevens om jouw bezoek aan onze website te optimaliseren. Door deze technieken kun je bijvoorbeeld de meest gelezen berichten zien. torrenttop100.com gebruikt deze data alleen geaggregeerd en kan deze niet herleiden tot een pc of individu.

Cookies op torrenttop100.com

Google Analytics

Google Analytics is een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van cookies om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. (Denk hierbij aan bezoekersaantallen, populaire pagina’s en onderwerpen.) Op deze manier kunnen wij de website beter afstemmen op de behoeften van de websitebezoekers. Wij kunnen niet zien wie (welke pc) onze website bezoekt. Wij maken gebruik van de ‘anonomize IP’ functie zodat je IP adres anoniem blijft. Je IP adres wordt dus uitdrukkelijk niet meegegeven.

De door de cookie gegenereerde informatie over het gebruik van de website wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.
Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe je de website gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor website-exploitanten en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Je kunt het gebruik van cookies weigeren door in je browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen. Wij wijzen je er echter op dat je in dat geval wellicht niet alle mogelijkheden van deze website kunt benutten. Door gebruik te maken van deze website geef je toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven.

De cookies die voor Google Analytics geplaatst worden heten: _utma, _utmb, _utmc en _utmz. De _utma cookie kent een opslagtijd van 2 jaar. De _umtb cookie wordt gedurende 2 dagen opgeslagen. De _utmc cookie verloopt na het beëindigen van de sessie. Voor de _umtz cookie gebeurt dat na een half jaar.

Afmelden voor deze cookies kan via deze link: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=nl

Reclame van Google Adsense

Via Google Adsense worden advertenties getoond op onze website. De getoonde reclames kunnen gerelateerd zijn aan de websites die je in het verleden hebt bezocht. Als je bijvoorbeeld sites hebt bezocht over muziekconcerten dan kan het best zijn dat je later advertenties voor muziekconcerten ziet terwijl je op een niet-gerelateerde website bent, bijvoorbeeld een voetbal website.Via dit programma worden cookies geplaatst met de naam: _gads, NID en PREF. De cookie heeft een opslagduur van 2 jaar.

Google verplicht ons je erop te wijzen dat het in het algemeen mogelijk is dat er DART cookies gebruikt kunnen worden voor het laten zien van advertenties door Google DoubleClick. Deze cookies worden geplaatst als je een website bezoekt waarop gebruik wordt gemaakt van Google DoubleClick advertenties (waaronder sommige Google Adsense advertenties). Deze cookie wordt gebruikt om advertenties te tonen die bij de bezoekersvoorkeuren passen (interest based targeting). DART gebruikt alleen informatie die niet te herleiden is naar persoonlijke informatie. Het houdt geen persoonlijke gegevens bij zoals naam, adres, banknummers, etc.

Afmelden voor deze dienst is mogelijk via de volgende pagina: http://www.google.com/ads/preferences/html/opt-out.html

Social media buttons

Als je niet ingelogd bent op bijvoorbeeld Facebook, Twitter of Google + zetten wij, noch die social media netwerken, cookies voor social media buttons op onze website. Wij gaan er vanuit dat je als je ingelogd bent op een van die sociale media, gebruik wil maken van deze systemen en toestemming hebt gegeven aan het betreffende netwerk toen je daar inlogde. Zodra je ingelogd bent kunnen deze social media netwerken cookies zetten via social media buttons op torrenttop100.com.

Cookies uitzetten

Je kan er voor kiezen deze cookies uit te zetten in je eigen browser of bijvoorbeeld via een firewall zoals Norton Internet Security. Dit kan invloed hebben op het gebruik van deze site en vooral op de interactie met een website. Dit kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat je niet meer kan inloggen in forums of user accounts.
Cookies wissen of uitzetten in je browser doe je zo: Cookies wissen en uitzetten

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kun je zelf doen via de persoonlijke instellingen van jouw account. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door ons bedrijf en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Wil je gebruik maken van je recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heb je andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar . Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. torrenttop100.com zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op jouw verzoek reageren.
torrenttop100.com wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

torrenttop100.com neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via

Wijzigen van het privacy- en cookiebeleid

Torrenttop100 behoudt zich het recht voor haar privacy- en cookiebeleid aan te passen. We adviseren je dan ook regelmatig op deze pagina te kijken of er veranderingen zijn doorgevoerd. Als we wezenlijke wijzigingen aanbrengen dan zorgen we voor een meer opvallende kennisgeving, bijvoorbeeld via e-mail voor bepaalde diensten.

Laatst gewijzigd op 01 Maart 2019

Active maandelijkse bezoekers
Zondag 21 Juli 12:31:19

Hits van vandaag worden gereset
over :