Javasript is currently not supported/disabled by this browser. Please enable JavaScript for full functionality. 54.226.58.177

Over ons, Torrenttop100

Wij zijn Torrenttop100 en hier zullen we in het kort aan u vertellen, wat wij zijn en wat we voor u kunnen betekenen!

De Torrenttop100, Torrenttop100 is een website die gericht is op het aanbieden van de beste gerangschikte BitTorrent websites. Wij zijn dagelijks bezig met het zo actueel houden van de aanbod en doormiddel van een stem methodiek die haast waterdicht is, kunnen de sites en hun leden hun favoriete website omhoog stemmen.

De stem methodiek, De websites die zijn aangemeld bij ons krijgen een speciale link waarmee gestemd kan worden, de stemmen gelden een gehele dag deel en word dagelijks om midden nacht bijgewerkt. De dag behaalde stemmen zullen bijgeschreven worden aan het maand totaal en het jaar totaal die in der loop van tijd voor een ieder zichtbaar zal zijn. De module is nog in aanbouw.

Schending van auteursrechten en copyright houdende content, Wij zijn geen van dit alles verantwoordelijk voor wat de aangemelde websites op hun sites aanbieden, enkel wat direct via Torrenttop100 word gedeeld en of bij ons op de server staat kunnen wij verantwoorden. Dat wij hier geen regels mee overtreden, de links en websites zijn aangemeld door de beheerders van betreffende websites, en dragen zelf verantwoording over het geen dat op de website word gehost. Hier heeft Torrenttop100 geen enkele invloed op.

Privacy Statement, Torrenttop100 bewaard praktisch geen gegevens van gebruikers enkel een klein stukje data die er voor zorgt dat er op een dag deel niet vals gestemd kan worden dus data van bezoekers zijn maximaal 24 uur oud en kunnen ouder dan 24 uur niet meer opgevraagd worden door instanties. Account gegevens (gebruikersnaam, user id en e-mail na) kunnen wij niet inzien en ook schriftelijk kan dit enkel met de bijgeleverde wachtwoord van een bestaande gebruiker.

Account, Registratie gegevens (gebruikersnaam, user id en e-mail na) worden gecodeerd opgeslagen en kan met de inlog sleutel (Wachtwoord) van een lid worden ontgrendeld. Zonder die sleutel (Wachtwoord) kunnen we de data niet inzien en of wijzigen dus ook door derden en of verlies van data kan geen gevoelige informatie worden gehaald.
Het account is gekoppeld aan uw email en kan doormiddel van enkel die email een wachtwoord worden opgevraagd, wij verstrekken en of verkopen geen E-mailadressen aan derden. Dit geld ook voor andere data.

Torrenttop100 in meervoud, Wij van Torrenttop100 beheren 3 websites die identiek zijn aan de regels en informatie derhalve het uiterlijk en gebruikers omgeving, dit is om het voor verschillende doelgroepen en gebruikers het op een zo prettig mogelijk te maken om van onze diensten gebruik te maken en ook mensen met verschillende talen willen we onze diensten kunnen aanbieden. Op al deze websites zijn de zelfde BitTorrent sites te vinden met de zelfde aantal punten, tevens het inloggen kan op al de websites die door Torrenttop100 gemaakt en beheerd worden ingelogd. De websites die wij momenteel beheren zijn Torrenttop100.com, Torrenttop100.net en Torrenttop100.org

Onderhoud en updates, Wij zijn dagelijks bezig met de diensten te verbeteren, zoals Torrenttop100.org nog niet actief en zal in de loop van tijd aan worden gewerkt, Torrenttop100.net is zins een aantal weken online met enkel her en der nog een paar kleine bugs en of diensten die nog niet geheel beschikbaar zijn, hoop uw begrip hier voor.

Klachten, tips en of opmerkingen, Klachten worden bij ons altijd verwerkt en serieus opgepakt zo ook met tips en opmerkingen. Wij vinden het leuk om zo nu en dan een bericht je te krijgen als iemand een leuke idee heeft en of een opmerking die ten goede is voor de website, ook als dit niet positief is staan we hier voor open en zoe goed mogelijk te kunnen oplossen en of te verbeteren, met schelden en of bedreigingen hebben we echter geen boodschap aan en deze worden dan ook als niet verzonden beschouwd.

BanForLife.nl, Wij zijn aangemeld bij BanForLife, dit om dat we niet willen dat kwaadwilligen via proxy's en of andere netwerken. Deze staan bekend om misbruik te maken van onze naam, diensten ect. Wij zullen er alles aan doen deze geen toegang te verschaffen.

Misbruikers en vals spelers, Hier zijn we heel simpel mee, als een website probeert vals te spelen en dit word opgemerkt door ons. Deze word zonder melding en of kennisgeving verwijderd. En of tijdelijk uitgeschakeld aan de hand van de ernst van de overtreding. Wil je meer informatie hier over kunt u altijd een mailtje sturen. Hoofdregel is simpel, gebruikers moeten klikken op een link voor ze worden doorgestuurd. Dit mogen geen verborgen links zijn en of automatisch doorverwijzingen die eveneens verborgen zijn voor de bezoekers.